lördag 12 maj 2012

Spottar ut löständerna och går och lägger mig.

I onsdags vände jag mig - helt allvarlig - till Moa och sa "Jag har provat ett nytt laxrecept som jag hittade i Hemmets Journal!" och insåg att jag just åldrats fyrtio år. Och receptet var inte ens gott.

4 kommentarer:

  1. Det var en dam (läs: ca 40 år (kanske inte en dam än men iaf)) som efter ha provat det vinnande receptet från en tävling som Heinz hade gjort och skrev till dem:

    "Nu har jag provat det vinnande bidraget och jag måste säga att jag är besviken. Jag förstår att ni på heinz vill framhäva era produkter men en köttfärssås skall vara smaker i perfekt harmoni. Jag själv var inte med och tävlade men tyvärr, denna maträtt gjorde att jag tappade tron på er som företag. Jag har alltid vidhållit att de håller en hög kvalitet och valt era varumärken framför andra i butikhyllan. Nu är jag dock tveksam!"

    Personligen tycker jag att det är ett helt underbart sätt att reagera på när ens smak inte stämmer överens med någon annans. Alternativt så misslyckades hon bara med att laga rätten på rätt sätt.

    Sensmoralen i detta inlägg är att jag hoppas att du skickar ett liknande mail( eller kanske brev ) till Hemmets Journal och klagar de kan ju inte ge ut recept som inte är goda!

    Vill även tillägga att du har en rolig blogg!

    Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahaha, "denna maträtt gjorde att jag tappade tron på er som företag"? Besvikelsen måste varit total. Jag tror att jag ska skicka dem ett fax med mina åsikter i ärendet om laxreceptet, så kan de ju inte ha det! Och jag kan ju passa på att påpeka hur dåliga deras tantsnusk-noveller är..

      Tack så jättemycket, kul att du läser, Anton! Tillbaka i Skövde/Tibro i något sommar?

      Radera
  2. You go girl! Visa redaktionen på hemmets journal att du inte accepterar taskig tantsnusk och tråkiga recept.

    Till det andra stycket svarar jag; Ja jag ska hem men vet inte riktigt när det blir av. Jag ska vara ledig större delen av sommaren så det blir nog en del pendlande mellan Malmö och Tibro.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är en surtant in the making! Malmö-Tibro, den lilla nätta sträckan! Då får vi se om vi ses i sommar då :) Hoppas du har en finfin en i vilket fall!

      Radera