söndag 9 december 2012

Lill-jul

Igår var det dags för den årliga Johanssonska tratidionen Lill-jul där man bjuder hem väl valda vänner(läs: offer) att delta i julbord, snapsvisesång och paketlek!

Varje deltagare köper tre paket för sammanlagt 150 kr och slår in efter förmåga:


Vissa bättre än andra. Vissa hånar andra. 
 Sen slår vi tärning om paketen och tar från varandra. Störst paket lockar mest. Jens tjej fick den, hon öppnar den och hittar en halmbal och en Eddie Meduza-skiva. Snoooopet som Snoop Dogg skulle sagt.


Jämfört med förra året så var paketen relativt rumsrena. Jens fick i fjol en porrfilm som hette Mognare än milf. Fråga inte. Han brottades sedan med beslutet att antingen låta den ligga framme(och riskera att folk tror att han tittar på den), eller gömma den(och riskera att folk tror att han tittar på den i smyg).

Personen som köpte Mognare än milf-filmen köpte även en porrtidning då. Sedan var budgeten överskriden så i den sista paketen la han en knäck. Det hör till spelreglerna att man inte får sno någons sista paket och som av en händelse råkade detta bli det enda paketet som Robin fick i fjol. 

Köpt presenter för 150 spänn och det enda han fick var en knäck som fastnat i botten på en skokartong och sedan blir han utskrattad av 15 skadeglada Lill-julsveteraner. Det är ett under att han vågade följa med i år igen. 

I år fick han förvaringsboxar med muffinsmotiv.

1 kommentar:

  1. Satt i fikarummet och läste det här och kunde inte hålla mig! Haha, alla tittade.
    Haha fan vad kul!!

    SvaraRadera