torsdag 10 januari 2013

Madicken ä döö!

När ens mamma först använder sin allvarliga röst för att berätta att "man faktiskt inte ska ha katter i lägenhet, Sofie, det är inte rättvist" och tio minuter senare skickar blocketlänkar med bilder på söta, långhåriga kattungar till salu.

Jag vet inte. Men "pilutta dig" känns inte helt felformulerat i sammanhanget.

5 kommentarer:

  1. Pilutta dig <3
    Men du får Ejvår har jag sagt, hon kan säkert "bo in sig" i din lägenhet!
    Puss mamma

    SvaraRadera
  2. Hellre en hemlös katt i en lägenhet än en hemlös katt HEMLÖS. dom förfryser öronen när det är så här kallt och dör unga!!!
    just sayin.

    Men att skaffa en kattunge i en etta kan va svårt. Den kommer antagligen vilja utforska världen ju..

    SvaraRadera
  3. Du har så rätt så Matilda, jag skulle vilja ta hand om allihop jag men det får jag inte. Men om jag känner Sofie rätt så kommer hon att ha svårt att lämna ifrån sig de katter hon tar hand om. (många tårar blir det) Men som tur är så är hon myndig och väldigt förståndig? ! så hon fixar det säkert vilket hon än väljer. Och erbjudandet om Ejvår står kvar Sofie :-) Eller kanske inte! Puss mamma

    SvaraRadera
  4. Ja, jag tycker också att det är bättre att de bor hos mig än ingenstans alls! Och man ska ju tydligen INTE HA KATT I LÄGENHET så finns det en chans att de får något annat hem så vore det inte så svårt att släppa kissen. Vi får se.. Jag gör inget överilat ;) Och mamma, NEJ jag vill inte ha Eivor!

    SvaraRadera
  5. Jag vill också ta hand om allihop! Skulle ha en kattfarm här om inte Anton var så realistisk och smart. ;)

    Det ÄR svårt att bli av med kissen sen. Jag var lite ledsen! Men jag tror att det svåraste är den första sen har man vant sig vid att bara vara "avlastningshem". Så känner jag iaf nu. Och man får ju snart en ny som behöver ens kärlek och omsorg! :)

    SvaraRadera