söndag 21 april 2013

Mallis med Alice

Nej, vi är ju på Cypern men det hade ju rimmat mycket bättre om det hade varit Mallorca! Yatzyn ställdes in på grund av det fina vädret och vi har tillbringat våra första dagar med att ömsom halvsova vid poolen, ömsom springa runt all inclusive buffén med saliga leenden och proppfulla tallrikar.

Cyprioterna är supertrevliga, men de verkar ta påskpynten(som av någon anledning fortfarande är kvar) på allra största allvar! Det står läskiga harar i varje hörn och i hotell-lobbyn finns stora färgglada skärmar med ägg och kaniner. Helt hysteriskt.

Sen undrade jag varför det stod cementblandare i var och varannan trädgård, men vid närmare granskning visade det sig att det var gigantiska grekiska urnor tippade lite käckt på sidan.

Igår kollade vi in Ayia Napas legendariska uteliv och blev inte besvikna! Varje klubb har ett eget tema - en är ett slott, en annan en båt, flera irländska, ett piratställe, ett ställe heter senor(vet icke hur man gör tilde på mobilen) frog och var ett rosa-grönt grodinferno, en skräck-klubb, en flintstone-klubb, och många fler som jag inte minns nu. De är som var sitt litet högljutt fylle-lekland. Galet!

Semestern får fem av fem cementblandare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar